Paczkomaty InPost
Paczkomaty InPost
Zaloguj się
Nie pamiętasz hasła? Zarejestruj się
Opcje przeglądania
Cena
  • od
    do

Technik technologii żywności

PRACOWNIA ORGANIZACJI ŻYWIENIA.KWALIFIKACJA T.15

PRACOWNIA ORGANIZACJI ŻYWIENIA.KWALIFIKACJA T.15
PRACOWNIA ORGANIZACJI ŻYWIENIA.KWALIFIKACJA T.15

JOANNA DUDA, SEBASTIAN KRZYWDA, WSIP, 2017, 9788302149764

Publikacja pomaga opanować praktyczne umiejętności w zakresie trzeciej części kwalifikacji T.15 (Planowanie i wykonywanie usług gastronomicznych). Każdy rozdział zawiera krótkie wprowadzenie, przypominające podstawowe wiadomości, i karty pracy z zadaniami i ćwiczeniami. Publikacja proponuje...

Dostępność: duża ilość

Wysyłka w: 48 godzin

Cena:

63,81 zł

szt.

PROCESY TECH. W GASTR. KWAL. HGT.02 ĆW CZ.2

PROCESY TECH. W GASTR. KWAL. HGT.02 ĆW CZ.2
PROCESY TECH. W GASTR. KWAL. HGT.02 ĆW CZ.2

LIDIA GÓRSKA, IWONA NAMYSŁAW, WSIP, 2022, 9788302152573

Książka obejmuje tematy dotyczące sporządzania zup, sosów gorących, ciast, potraw z mięs zwierząt rzeźnych, drobiu, dziczyzny, ryb, owoców morza, potraw półmięsnych, potraw wegetariańskich, zakąsek, deserów oraz napojów. Omawia również zagadnienia związane z kuchnią polską, kuchniami...

Dostępność: duża ilość

Wysyłka w: 48 godzin

Cena:

59,22 zł

szt.

TECHNIKA W PRODUKCJI CUKIERNICZEJ. WYROBY CUKIERN.

TECHNIKA W PRODUKCJI CUKIERNICZEJ. WYROBY CUKIERN.
TECHNIKA W PRODUKCJI CUKIERNICZEJ. WYROBY CUKIERN.

KATARZYNA KOCIERZ, WSIP, 2017, 9788302147371

Podręcznik skierowany do uczniów kształcących się w zawodach technik technologii żywności oraz cukiernik . Autorka wyczerpująco opisała zasady posługiwania się sprzętem stosowanym w magazynach surowców cukierniczych, dobierania maszyn, urządzeń i drobnego sprzętu cukierniczego do produkcji i...

Dostępność: duża ilość

Wysyłka w: 48 godzin

Cena:

54,63 zł

szt.

TECHNOL. ŻYWNOŚCI CZ.1 - PODSTAWY TECHNOLOGII

TECHNOL. ŻYWNOŚCI CZ.1 - PODSTAWY TECHNOLOGII
TECHNOL. ŻYWNOŚCI CZ.1 - PODSTAWY TECHNOLOGII

EWA CZARNIECKA-SKUBINA, DOROTA NOWAK (RED.), FORMAT-AB, 2010, 9788389184351

Dostępność: na wyczerpaniu

Wysyłka w: 48 godzin

Cena:

53,10 zł

szt.

TECHNOL. ŻYWNOŚCI CZ.2 - TECHNOLOGIE KIERUNKOWE T1

TECHNOL. ŻYWNOŚCI CZ.2 - TECHNOLOGIE KIERUNKOWE T1
TECHNOL. ŻYWNOŚCI CZ.2 - TECHNOLOGIE KIERUNKOWE T1

EWA CZARBNIECKA-SKUBINA, FORMAT-AB, 2011, 9788389184368

wyd. FORMAT-AB

Dostępność: na wyczerpaniu

Wysyłka w: 48 godzin

Cena:

53,10 zł

szt.

TECHNOL. ŻYWNOŚCI CZ.3 - TECHNOLOGIE KIERUNKOWE T2

TECHNOL. ŻYWNOŚCI CZ.3 - TECHNOLOGIE KIERUNKOWE T2
TECHNOL. ŻYWNOŚCI CZ.3 - TECHNOLOGIE KIERUNKOWE T2

POD RED. EWY CZARNIECKIEJ-SKUBINY, FORMAT-AB, 2012, 9788389184375


Podręcznik przeznaczony dla uczniów szkół kształcących w zawodzie technik technologii żywności w technikach i szkołach policealnych. Dopuszczony do użytku szkolnego w 2012 roku.

Dostępność: na wyczerpaniu

Wysyłka w: 48 godzin

Cena:

53,10 zł

szt.

TOWAROZNAWSTWO SPOŻYWCZE FORMAT-AB

TOWAROZNAWSTWO SPOŻYWCZE FORMAT-AB
TOWAROZNAWSTWO SPOŻYWCZE FORMAT-AB

PRACA ZBIOROWA POD RED. EWY CZARNIECKIEJ-SKUBINY, FORMAT-AB, 2010, 9788389184313


Podręcznik pt. "Towaroznawstwo spożywcze" - praca zbiorowa pod red. Ewy Czarnieckiej-Skubiny - dla technika technologii żywności już w sprzedaży. Podręcznik otrzymał dopuszczenie do użytku szkolnego.

Spis treści:
Wiadomości wstępne Normy i normalizacja w przetwórstwie żywności...

Dostępność: na wyczerpaniu

Wysyłka w: 48 godzin

Cena:

35,10 zł

szt.

WYTWARZANIE CIASTA ORAZ KSZTAŁTOWANIE WYR. T.3.2

WYTWARZANIE CIASTA ORAZ KSZTAŁTOWANIE WYR. T.3.2
WYTWARZANIE CIASTA ORAZ KSZTAŁTOWANIE WYR. T.3.2

EWA GIEMZA, WSIP, 2016, 9788302157103

Podręcznik skierowany do uczniów kształcących się w zawodach piekarz i technik technologii żywności. Realizuje treści z zakresu drugiej części kwalifikacji T.3 (Wytwarzanie ciasta oraz kształtowanie wyrobów piekarskich).
W publikacji omówiono rodzaje pieczywa i wyrobów piekarsko-cukierniczych....

Dostępność: średnia ilość

Wysyłka w: 48 godzin

Cena:

47,34 zł

szt.
do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl