
Producent
Cena
-
od
do
TECHNOLOGIE PROD. CUKIERNICZEJ. TOM II CZ.1 REA

MAGDALENA KAŹMIERCZAK, WSIP, 2014, 9788302147180
Podręcznik do nauki zawodów technik technologii żywności na poziomie technikum i cukiernik na poziomie szkoły zawodowej w zakresie kwalifikacji T4 (Produkcja wyrobów cukierniczych). Przedstawia zasady bezpiecznego funkcjonowania zakładu cukierniczego, a także wyczerpująco omawia typowe wyroby...
Dostępność: średnia ilość
Wysyłka w: 48 godzin
TECHNOLOGIE PROD. CUKIERNICZEJ. TOM II CZ.2 REA

MAGDALENA KAŹMIERCZAK, WSIP, 2021, 9788302147197
Podręcznik do nauki zawodów technik technologii żywności na poziomie technikum i cukiernik na poziomie szkoły zawodowej w zakresie kwalifikacji T4 (Produkcja wyrobów cukierniczych). Przedstawia zasady bezpiecznego funkcjonowania zakładu cukierniczego, a także wyczerpująco omawia typowe wyroby...
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 48 godzin