
Producent
Cena
-
od
do
BHP W BRANŻY HOTELARSKIEJ WSIP, JANUSZ CICHY

JANUSZ CICHY, WSIP, 2016, 9788302157691
W podręczniku omówiono zasady ochrony przeciwpożarowej w przedsiębiorstwie hotelarskim oraz kwestie odnoszące się do ergonomii pracy. Scharakteryzowano również źródła i czynniki szkodliwe w środowisku pracy oraz środki ochrony niezbędne do wykonywania zadań zawodowych. Dodatkowo przybliżono przepisy...
Dostępność: na wyczerpaniu
Wysyłka w: 48 godzin
DZIAŁALNOŚĆ RECEPCJI PODR. CZ.1 HOTELARSTWO T. III

BARBARA CYMAŃSKA-GARBOWSKA, DANUTA WITRYKUS, JADW, WSIP, 2018, 9788302147050
Podręcznik realizuje treści nowej podstawy programowej. Jest przeznaczony do kształcenia w zawodzie technik hotelarstwa w zakresie kwalifikacji T.11 (Planowanie i realizacja usług w recepcji). Omawia zagadnienia dotyczące schematu organizacyjnego hotelu, roli recepcji, bezpieczeństwa pracy w...
Dostępność: na wyczerpaniu
Wysyłka w: 48 godzin
DZIAŁALNOŚĆ RECEPCJI. HOTELARSTWO REA - WSIP

BARBARA CYMAŃSKA-GARBOWSKA, DANUTA WITRYKUS, JADW, WSIP, 2019, 9788302147388
Podręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do kształcenia w zawodzie technik hotelarstwa w zakresie kwalifikacji T.11 (Planowanie i realizacja usług w recepcji). Omawia zagadnienia dotyczące:struktury organizacyjnej recepcji,rezerwacji, procedur przyjęcia gości do hotelu,obsługi gości w...
Dostępność: na wyczerpaniu
Wysyłka w: 48 godzin
HOTELARSTWO CZ. VI MARKETING USŁUG HOT. FORMAT-AB

POD. RED. BEATY SAWICKIEJ I MONIKI ŚWIĄTKOWSKIEJ, FORMAT-AB, 2015, 9788389184634
Hotelarstwo cz. VI Marketing usług hotelarskich jest podręcznikiem przeznaczonym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik hotelarstwa 422402. Publikacja została przygotowana zgodnie z aktualną podstawą programową kształcenia w tym zawodzie, zgodnie z Rozporządzeniem Ministra Edukacji...
Dostępność: na wyczerpaniu
Wysyłka w: 48 godzin
INFORMACJA TURYSTYCZNA. BAZY DANYCH I MAT. PROMOC.

ZYGMUNT KRUCZEK, WSIP, 2013, 9788302135453
Podręcznik do nauki zawodu technik obsługi turystycznej realizujący treści z zakresu części 1 kwalifikacji T.14 (Prowadzenie informacji turystycznej). Prezentuje wiedzę i uczy umiejętności potrzebnych przy tworzeniu i aktualizowaniu baz danych informacji turystycznej, opracowywaniu materiałów...
Dostępność: na wyczerpaniu
Wysyłka w: 48 godzin
INFORMACJA TURYSTYCZNA. GEOGRAFIA, ZYGMUNT KRUCZEK

ZYGMUNT KRUCZEK, WSIP, 2013, 9788302135446
Podręcznik do nauki zawodu technik obsługi turystycznej realizujący treści z zakresu części 1 kwalifikacji T.14 (Prowadzenie informacji turystycznej). Prezentuje wiedzę i uczy umiejętności korzystania ze źródeł informacji geograficznej i udzielania informacji dotyczących walorów turystycznych...
Dostępność: na wyczerpaniu
Wysyłka w: 48 godzin
JĘZYK ANGIELSKI ZAWODOWY W TURYSTYCE ĆW 2017 WSIP

MAGDALENA SAMULCZYK-WOLSKA, WSIP, 2017, 9788302133442
Zeszyt ćwiczeń do nauki języka angielskiego zawodowego w branży turystyczno-hotelarskiej.
W publikacji zawarto ćwiczenia związane m.in. z biurem podróży, formami turystyki, atrakcjami turystycznymi, organizacją imprez turystycznych, rodzajami usług i ich rezerwacją, obiektami...
Dostępność: na wyczerpaniu
Wysyłka w: 48 godzin
JĘZYK NIEMIECKI ZAWODOWY W BRANŻY TURYST. - HOTEL.

PATRYK CHOMICKI, WSIP, 2013, 9788302133459
Zeszyt ćwiczeń do nauki języka niemieckiego zawodowego w branży turystyczno-hotelarskiej obejmuje następujące treści: biuro podróży, formy turystyki, atrakcje turystyczne Polski, kraje i narodowości, na dworcu, na lotnisku, wypożyczenie samochodu, organizacja imprez turystycznych, rodzaje usług...
Dostępność: na wyczerpaniu
Wysyłka w: 48 godzin
KWALIFIKACJA HGT.03. TESTY I ZADANIA DO EGZAMINU

MONIKA KAROLCZAK-SNADNA, FORMAT-AB, 2022, 9788366796034
Kwalifikacja HGT.03. Testy i zadania przygotowujące do egzaminu potwierdzającego kwalifikacje w zawodzie
TESTY I ZADANIA PRZYGOTOWUJĄCE DO EGZAMINU POTWIERDZAJĄCEGO KWALIFIKACJE W ZAWODZIE, przeznaczone dla zawodów technik hotelarstwa oraz pracownik obsługi hotelowej, w...
Dostępność: na wyczerpaniu
Wysyłka w: 48 godzin
MARKETING USŁUG HOTELARSKICH HOTELARSTWO TOM 1 REA

ADAM STEFAŃSKI, WSIP, 2014, 9788302146954
Podręcznik do nauki zawodu technik hotelarstwa na poziomie technikum w zakresie kwalifikacji T.11 (Planowanie i realizacja usług w recepcji). Omawia podstawowe pojęcia z zakresu marketingu, koncentrując się szczególnie na rynku usług hotelarskich. Przeprowadza dokładną analizę strategii sprzedaży...
Dostępność: na wyczerpaniu
Wysyłka w: 48 godzin
MARKETING USŁUG TURYSTYCZNYCH REA - WSIP

RENATA TYLIŃSKA, WSIP, 2014, 9788302147685
Podręcznik zawiera:
- wprowadzenie w zasady marketingu,
- charakterystykę rynku usług turystycznych,
- omówienie metod tworzenia katalogów, materiałów promocyjnych i informacyjnych,
- przegląd metod działań marketingowych.
Liczne pytania i...
Dostępność: na wyczerpaniu
Wysyłka w: 48 godzin
OBSŁUGA GOŚCI W OBIEKCIE ŚWIAD. USŁUGI HOTEL. CZ.1

BEATA SAWICKA (RED.), FORMAT-AB, 2019, 9788389184856
"Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie" jest podręcznikiem wydanym w dwóch częściach, przeznaczonym dla uczniów szkół kształcących w zawodach technik hotelarstwa oraz pracownik obsługi hotelowej. Publikacja została przygotowana zgodnie z aktualną podstawą programową kształcenia w...
Dostępność: na wyczerpaniu
Wysyłka w: 48 godzin
OBSŁUGA GOŚCI W OBIEKCIE ŚWIAD. USŁUGI HOTEL. CZ.2

BEATA SAWICKA (RED.), FORMAT-AB, 2019, 9788389184863
"Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie" jest podręcznikiem wydanym w dwóch częściach, przeznaczonym dla uczniów szkół kształcących w zawodach technik hotelarstwa oraz pracownik obsługi hotelowej. Publikacja została przygotowana zgodnie z aktualną podstawą programową kształcenia w...
Dostępność: na wyczerpaniu
Wysyłka w: 48 godzin
OBSŁUGA GOŚCI. KWAL. HGT.03. PODR. CZ.2 WSIP

WITOLD DROGOŃ, BOŻENA GRANECKA-WRZOSEK, WSIP, 2019, 9788302183065
Podręcznik skierowany do uczniów kształcących się w zawodzie technik hotelarstwa z zakresu kwalifikacji HGT.03 (Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie).
Autorzy wyczerpująco opisali kwestie dotyczące przestrzegania zasad zdrowego żywienia, przechowywania żywności, bielizny i...
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 48 godzin
OBSŁUGA GOŚCI. KWAL. HGT.03. ZB. ZAD. WSIP

WITOLD DROGOŃ, BOŻENA GRANECKA-WRZOSEK, WSIP, 2019, 9788302183096
Zeszyt ćwiczeń skierowany do uczniów kształcących się w zawodzie technik hotelarstwa z zakresu kwalifikacji HGT.03 (Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie).
Zbiór zadań. Obsługa gości w obiekcie hotelarskim to idealna publikacja uzupełniająca podręczniki z zakresu obsługi gości...
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 48 godzin
OBSŁUGA INFORMATYCZNA W HOTELARSTWIE ĆW REA

PRACA ZBIOROWA, WSIP, 2014, 9788302148323
Zeszyt ćwiczeń do nauki zawodu technik hotelarstwa na poziomie technikum. Przedstawia podstawowe funkcje programów Office. Uczy technik pisania bezwzrokowego. Szczegółowo omawia program CHART i jego zastosowanie w hotelarstwie. Przystępnie opisuje podstawowe procedury stosowane w...
Dostępność: na wyczerpaniu
Wysyłka w: 48 godzin
OBSŁUGA KLIENTA ORAZ ROZLICZANIE IMPREZ... CZ.2

AGNIESZKA SWASTEK, DOROTA SYDORKO-RASZEWSKA, FORMAT-AB, 2023, 9788366796065
Obsługa klienta oraz rozliczanie imprez i usług turystycznych to najnowszy podręcznik dla uczniów szkół kształcących w zawodzie technik organizacji turystyki do kwalifikacji HGT.08.
Podręcznik zostanie wydany w dwóch częściach i przygotowany zgodnie z aktualną podstawą programową...
Dostępność: na wyczerpaniu
Wysyłka w: 48 godzin
OBSŁUGA KONSUMENTA ĆW. REA

JOANNA DUDA, SEBASTIAN KRZYWDA, WSIP, 2016, 9788302147340
Zeszyt ćwiczeń do nauki zawodu technik hotelarstwa na poziomie technikum w zakresie kwalifikacji T.12 (Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie).
- Omawia zagadnienia związane z praktyczną stroną obsługi...
Dostępność: na wyczerpaniu
Wysyłka w: 48 godzin